Въпреки че тениските са доста популярни през летните горещини, този сезон изглежда е предопределен за ризи. Можете да вземете идеи от популярните хавайски ризи със своите тропически мотиви, от шарените ризи с флорални мотиви или дори с психеделични мотиви в хипи стил. Ако не си падате по екстравагантните модели, винаги можете да заложите на класическите райета или карета. От flaro.bg са добре подготвени с различни видове ризи. С други думи, за всеки по нещо. Нека видим някои от най-добрите модели мъжки ризи в сайта пригодени за топлото време.

 На първо място, хавайският стил ризи доминира летните колекции открай време. Всъщност, те се третират като сувенири в морските курорти и населени места. И с право – каква по-добра реклама от всеизвестните палмови дръвчета и кристалносиньо море?

Ежедневната мъжка лятна риза с къс ръкав е идеалният избор за хората, които искат да изглеждат свежи и лежерни. С материя от полиестер и памук, тази риза е идеална за високите летни температури. Освен това, не забравяйте, че хавайските ризи са любим артикул в гардероба на звезди като Чарли Шийн.

     В случай, че търсите нещо по-елегантно, тази риза няма да Ви свърши работа. За щастие, от Flaro.bg предлагат богат избор и на спортно-елегантни мъжки ризи. Такава е и винтидж асиметричната риза с къс ръкав. На пръв поглед, това е едноцветна риза с асиметричен долен край. Но ефирните флорални мотиви придават истинска изисканост на модела. Моделът се предлага в 5 различни цвята, което дава добър избор за съчетаване с любимите Ви дрехи, без значение ежедневни или официални.

    Естествено, няма как да пропуснем и класическите модели. В сайта се предлагат доста карирани ризи, но също и на райета. Карираната мъжка риза с къс ръкав е класика в жанра и ще е истинска загуба ако нямате поне една такава в своя гардероб. Хубавото в случая е, че от flaro.bg са се погрижили да предложат цели 4 различни разцветки. От M до 3XL, този модел е универсален и може да се съчетае както с дънки, така и с чино и къси панталони.
    РЕКЛАМА
    СПОДЕЛИ👉
    РЕКЛАМА

    0 comments:

    Публикуване на коментар

    Коментирайте тук

    Най-четени👇

    Популярни публикации👇

    КОНТАКТИ:

    Архив