За да имате добри и здрави взаимоотношения с партньорът си, има много неща, които трябва да вземете под внимание. Доверието например е много важно. Без доверие, връзката е като дърво, без корени. То е в основата на всички дълготрайни и здрави връзки. Вижте  7 безценни съвета, чрез които можете да подобрите или да изградите доверието във вашата връзка.

Първо и преди всичко е предсказуемостта, тя е основен фактор. Опитайте нови неща, разходка или вечеря на нови места, от време на време също е важно. И планирайте изненади за любимият си, винаги е хубаво. Но хомогенността и стабилността, са наложителни за поддържане на връзката.
Чувствата. Те не бива да се крият, винаги трябва да казвате на партньорът си какво чувствате или мислите в даден момент – гняв, любов, безразличие – за каквато и да е ситуация. Не прикривайте когато сте тъжни, а му го кажете.
Никога не му казвайте, че е неспособен да направи нещо. Вместо това го насърчавайте да опитва, докато се получи. Томас Алва Едисън  не е изобретил електрическата крушка от първия път.
Избягвайте да имат тайни по между си. Имам в предвид сериозните тайни. Тайните пораждат съмнение и доверието се пропуква.
От време на време е хубаво да показвате на любимият си от какво се нуждаете. Така той ще е доволен, че имате нужда от него и ще заздрави доверието по между ви.
Казвайте „ Не” на някой прищевки на партньорът си. Не е нужно да се съгласявате с всичко. Това ще вдъхне респект и доверие във връзката ви.
За да създадете доверие трябва да премахнете всичко, което пречи това да стане. Това само ще доведе до добро. Бъдете готови за въпроси и трудности. И след като всичко свърши, доверието ще е тук – по между ви.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най четени:

Популярни публикации👇