БОЛЯРСКИ САЛАМ

Състав: едносортно самисмо месо, сланина, готварска сол, червеи пипер, кимион, кореандър, канела, полифосфати и др. Външната повърхност в чиста, гладка от светлочервен до червен цввт. Обвивката е плътно прилепнала към месната маса без празнини. Консистеицията на „Болярски салам" е плътна, еластична. Вкусът е приятен, умерено солен, сьотввтстауващ на вложените подправки.


Обвивката е от изкуствена материя. Формата е цилиндрична с дължина 30—35 см и диаметър 100—110 ...м. Цена 3,20 ля.

САЛАМ „ЛЕВЕНТА


Произвежда се от едносортно свинско и телешко месо, сланина, готварска сол, черен пипер, кореандър, индийско орехче, полифосфати и други.


Саламът се оформя в цилиндрични парчета, с дължина от 30 до 35 см и диаметър 70—80 мм. Повърхността е гладка и има червен до тъмночервен цвят. Обвивката плътно приляга към месната маса. Консистеицията на салама е мека, еластична. Вкусът е приятен, умерено солен, с характерен аромат за вложените подправки. Обвивката е от изкуствена материя. Цена 3,20 лв.

Приготвен е от свинско месо, сланина, готварска сол, бял пипер, кореандър, индийско орехче, горчица, сладък червен пипер, полифосфати и др.


Произвежда се в цилиндрична форма, с дължина на парчетата 30—35 см и диаметър 100—110 мм. Повърхността е чиста с червеникаво-кафяв цвят. Вътрешността е с бледорозов цвят, а сланината с бял до бяло-розов оттенък. Конститенцията е мека, еластична. Вкусът е умерено солен. Обвивката е от изкуствена материя. Цена 3 па.


ТЕЛЕШКИ ЛЕБЪРКЕЗ

Предпочитан колбас от почти всички възрасти. В неговото съдържание телешкото и свинско месо са включени поравно, добавен е свински черен дроб. сланина, пшенично брашно, подправките бял пипер, лук и други.

САЛАМ „ЧАЕН"—ФИН


В неговия състав се включват следните продукти: едносортно свинско месо, бял пипер, горчица на прах, лимонова есенция, полифосфати и др.


Формите са прави, цилиндрични парчета, с дължина 30—40 см и диаметър 70—80 мм. Повърхността е гладка с червеи цвят. Вътрешният разрез се отличава с хомогенен еднообразен строеж и с бледорозов цвят. Консистеицията е мека, еластична, вкусът — умерено солен, с аромат на подбраните подправки. Обвивката е от изкуствена материя. Цена 3,20 лв.

ството на този продукт не отстъпа» и» до сега произвеждания пебъркез от гова*** месо. Опаковката в пергаментое» ,»рт,, и метлами форми. Предлага се с д^жм. на на отделното парче от 40 до 45 см кръглата форма е с диаметър to им, » правоъгълната — с квадратно сечение снело Ю на 10 см. Цена иа едни иипогрщ 3,20 лв.

САЛАМ „СЛАВЯНСКИ"


Съдържа телешко едносортно месо. Подправките са черен пипер. кимион, чесън и др. Тъй като в салама телешкото месо преобладава в процентно отношение, той е предназначен главно за задоволявано на нуждите на консуматорите от телешко месо. Структурата е характерна и е с наименованието „римска мозайка".Опаковката е от изкуствена метерия Диаметър 70—80 мм. Цена 4 лв.САЛАМ „ДРЪСТЪР


НИСКОЗАХАРЕН МАРМАЛАД ОТ СЛИВИ И ЯБЪЛКИ

Съдържа ябълки, сини сливи [в съотношение 2:11 захар, пектин и лимонова киселина. В сравнение с високозахариня продукт мармаладът от ябълки и сини сливи има 20 на сто по-малко захар. Отличава се с подобрените си вкусови качества и естествения плодов аромат. Препоръчва се като подходяща храна за всички възрасти. Подходящ с за консуматори, които се нуждаят от намалена калорична стойност иа продуктите. Мармаладът се предлага в стъклени буркани, затворени под налягане. Тегло 450 г. Цена: за екстра ка-чество — 0,46 лв., за първо качество — 43 лв.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив