Паметникът на Бузлуджа в България, построен от комунистическия режим през 1981 г. се откроява по много причини, пише издаваният в Сингапур ежедневник "International Bussiness Times". Дори само защото тази едва 36-годишна сграда прилича на древна руина, някога прославяща силата на могъщ режим. Формата на паметника привлича търсачите на извънземни форми на живот, тъй като поразително прилича на кацнала на върха летяща чиния.

Наскоро българското правителство забрани посетители да влизат вътре, тъй като изоставената конструкция е опасна. Ако успеете да надникнете обаче, пише сингапурският вестник, ще видите оцелялата мозайка, изобразяваща сърп и чук и мотото на Комунистическата партия: "Свобода, Комунизъм и Социализъм".  Преди седмица в Сибир пък бе отворена капсула, зарита от комунистическите власти преди 50 години.

Тя напомня за тайните амбиции на комунистическите режими да са първи при осъществяването на контакт с извънземен разум, което може би е сред причините българският паметник да е с такава форма. Според съдържанието на капсулата, тогавашните комунистически лидери в СССР вярвали, че до 2017 г. хората отдавна ще са се срещнали с извънземните и вече ще са се кооперирали да работят заедно. В капсулата пишело още, че по всяка вероятност при отварянето й през 2017 г. хората вече ще са кацнали на Марс. За съжаление мечтите на комунистическите лидери засега се оказват несбъднати - все още не сме имали дори бегъл контакт с извънземни, а на Марс са кацали само роботи.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив