Френски пенсионер наби банда деца джебчии от България и Румъния, които се опитаха да го ограбят край банкомат в Париж, предаде „Мейл онлайн”. Четирима тийнейджъри наобиколили възрастния мъж в дързък опит да му свият парите или поне да му научат ПИН кода.

Пенсионерът обаче ударил едно от децата, а след това погнал и останалите и ги прогонил от банкомата, става ясно от видео, публикувано от британската медия. След като пенсионерът в началото е оказал съпротива, едно по-високо момче се изплюло върху него. „Това бе тревожна сцена.Мъжът бе сам срещу няколко, а момчетата очевидно се опитваха да го оберат. Той изглеждаше изключително изплашен, но искаше да се защити”, разказа очевидец.

Инцидентът е станал в район на френската столица, до банкомат близо до „Нотр Дам” и Лувъра, станал магнит за престъпниците. От полицията съобщават, че банкоматът е нападан по 20 пъти на ден от банди от България и Румъния. Париж е най-популярната туристическа дестинация в света, но градът губи битката с ромите, отбелязва „Мейл онлайн”.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

2 коментара:

  1. Очакваме от обикновено назидателните по всяка циганска тема тънковрати френски кокони да покажат нагледно как демократично да се "ИНТЕГРИРА" циганската сган. Години поред всякакви еврогейци ревяха с крокодилски сълзи за "правата на ромите в България", и точно под техен еврейско-европейски диктат циганите придобиха статут на привилегировано малцинство, което има само права и никакви задължения към обществото и държавата!
    Яжте сега, френски педали, плодовете на собствената си толерастия! Яжте и не се оплаквайте, мамка ви долна, лицемерна!

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив