Овчар от китно селце в подножието на Родопите Стамат Райков твърди,че става жертва на ужасно и унизително  зверство.Стамат е овчар в малка овцеферма към местното ТКЗС.Учил е в гимназия и е адекватен и интелигентен човек. Стамат категорично забранява да се публикува негова снимка, заради огромния срам от случилата му се беда.

Ето невероятната история, която разказва Стамат Райков:

Бай Стамат се  прибрал след работа от овчарника  на 10 януари 1983 година към 20.00 часа вечерта. Спрял синият си Москвич, на който от скоро бил горд собственик  пред къщата си и когато излязъл от колата, бедата го сполетяла! Бил заслепен от ярка бяла светлина. Почувствал тъпа болка в слепоочието и загубил съзнание.

Събужда се вързан чисто гол по корем на странен метален плот. Ръцете и краката му били затегнати силно с нещо подобно на белезници и той можел да движи само главата си. Било тъмно като в рог и много студено.

Около час бил сам, викал за помощ, но не чувал нищо. Изведъж бил осветен от силен прожектор. Около него пак било тъмно а светлината била насочена право към него отгоре.

След това станало страшно! Бил приближен от някой или нещо което неможе да обясни точно. Чувствал присъствието на „нещо“ в тъмнината. Тогава усетил странен допир по гърба си  – подобие на ръка, което било лепкаво и много студено. Тогава Стамат осъзнал напълно, че присъствието около него не е от този свят!

Това което последвало е наистина ужасяващо. Съществата, които издавали неразбираеми звуци забили няколко дебели игли директно в гръбначния стълб на Стамат. Извлекли  някакъв секрет от гръбнака му, болката била неописуема. След това взели проби от ноктите и косата му, взели му и кръв с игла и тръбичка подобни на система в болница.

И след това последвала най-ужасната и унизителна част. Едно от  съществата се качило върху гърба на клетия овчар и направило най-лошото, за което не искаме да влизаме в подробности. Ужасеният човек не можел да види своя насилник, но усетил мазното му слузесто и студено тяло върху себе си,след което клетникът изгубил съзнание.

Свестил се пред къщата си до синият Москвич, точно от мястото, от което бил отвлечен. Бил чисто гол и премръзнал от студ,дрехите му полуразкъсани били захвълени до него. Усещал ясно травмите от зловещите експерименти, болката била неописуема.

Потърсил помощ от негов приятел – Фелшер от Пловдив, който имал вила в близко село. Медикът установил  рани и разкъсвания по тялото на възрастния мъж. Имало ясни следи от блудство. Стамат категорично отказал да отиде в болница за да си извади медицинско, страхувайки се да не бъде помислен за луд.

Има и други твърдения,че в района около Родопите има десетки случаи /може би стотици неоповестени/, където  хора са отвличани в странна лаборатория, където са им извършвани  експерименти. Случвало се е на мъже и на жени.Според водещи уфолози, агресивна раса извънземни имат няколко бази в Родопите, построени преди повече от 100 години. Има сведения, че  водещи нацистки учени са извършвали секретни експерименти с машини, наподобяващи летящи чинии. Според експерти като Ерих фон Деникен, нацистите са обменяли технологична информация с войнстващи военни раси и са имали множество срещи в района около Родопите!този регион е много завишено лъчението, което вдига и риска от онкологични заболявания. Всичко това е свързано с излъчването на поставените машинарии под земята, които много напомнят на психотронните излъчватели,твърдят уфолози.

/Използвана е илюстративна снимка от интернет/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив