Васил Михайлов в кадър от "Капитан Петко Воевода"

Актьорът легенда Васил Михайлов си брои стотинките за храна! Въпреки че е един от най-големите колоси на българското кино и театър, останал безсмъртен като Капитан Петко Войвода в едноименния сериал, той си прави старателно сметката за всеки похарчен лев.

И подобно на милиони пенсионери следи промоциите в магазините, преди да си купи каквото и да било, твърди "Уикенд". Днес 79-годишният Васил Михийлов се придвижва трудно с помощта на бастун. Носи чисти, но поовехтели от дългогодишна употреба дрехи, но е запазил гордата си осанка.

В понеделник по обяд ветеранът бе засечен от фотографите нa вестника да куцука с бастунчето си в квартала, в който живее. Като наближи махленската бакалия, актьорът се спря и се зачете в промоциите, табелите за които бяха закачени на витрината. Нищо от специалните предложения на магазина обаче не го изкуши, а вероятно и не можеше да си ги позволи с пенсията от няма и 300 лева. Затова бай Васил тръгна към близкия павилион за бързо хранене.

Витрината на този обект изобилстваше от всякакви мръвки, коя от коя по-апетитни. Капитан Петко избра най-евтиното от прясно изпечената скара. Той си поръча две сочни, още цвърчащи кюфтета и любезно помоли да му ги сложат в питка. Импровизираният набързо бургер му излезе точно 3 лева. Питката с двете кюфтета той изяде на няколко хапки. 79-годишният любимец на публиката очевидно бе доста гладен, защото похапна набързо. Вероятно за да не бъде разпознат, големия актьор бе нахлупил бейзболна шапка с козирка. Когато обядът му приключи, бай Васо се изправи и хвана пътя към дома.

Източник:Blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

2 коментара:

  1. Е,в една нормална държава такива личности са на почит до като са живи а тук ням а значение.Важно е да има за циганите и мигрантите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Източник "Blitz", т.е. достоверността е около нулата. Защо му е 300лв пенсията - няма достатъчно стаж или е бил на минимална заплата? Пълни измислици и оплюване с цел сензация.

      Изтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив