Убийството е станало през месец февруари 2006 година  около 14 ч. на ул. "Червена стена" в елитния кв. "Лозенец". Тодоров и шофьорът му пътували в черен джип "Порше Кайен". Доктора е убит на място, а 37-годишният Васил Стоянов Михайлов е в тежко състояние във Военна болница - прострелян е няколко пъти в гърдите, корема и крайниците.

Убийството е станало пред очите на много свидетели - наблизо се е  намирал строителен обект, който бил пълен с работници.

На мястото са открити над 20 гилзи. Директно е стреляно по Доктора, защото повечето пробойни по автомобила са били  от неговата страна. Джипът е намалил скоростта, защото мястото е наклон. Явно извършителите са знаели къде се намира, защото е причакан точно в този участък", заявява говорителят на СДВР Николай Николов.

Иван Тодоров-Доктора e роден на 27 декември 1964 г. в Димитровград. В обвинителни актове пише, че "произхожда от семейство на работници, има средно образование, учил е медицина, но не се е дипломирал, женен е, не е осъждан, не се ползва с добро име, тъй като се счита, че се занимава с незаконен бизнес в страната и чужбина.
Ако ви е харесала публикацията,ще Ви бъдем благодарни да я СПОДЕЛИТЕ!👇
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Старото Кино

СЕНЗАЦИИ

СТАНИ НАШ АВТОР!
Изпрати своята история на spomeni_minalo@abv.bg
За допълнителна информация тел +359897650670

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

Архив 2

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

www.bgspomen.com. Предоставено от Blogger.

Архив на сайта

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ:

Посетители гледат в момента

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359897650670