Анита Мейзер, която ни представи на най-престижния
 международен конкурс за красота – „Мисис Свят” 2014
Никой не разбра как точно тя се озова на световния форум, у нас имаше дискусии кой я е изпратил и колко струва титлата "Мисис България Свят 2014". Външният й вид също беше сред най-обсъжданите.

За Америка варненката заминава 1998-а година. Дотогава имала бизнес със заведения във Варна. По това време вече тя има дете от първия й съпруг - българин със строителен бизнес, с когото се разделят, а през 2008 година той умира.

Със същия бизнес се захваща и зад Океана. В заведение, в което работи, среща и бъдещия си съпруг - Марк Мейзер. Той бил богат американец от еврейски произход. Мейзер обаче се разболял и те се разделили след това. Въпреки всичко той се грижел за дъщеря й като за свое дете, разказва Анита.

Преди да се върне в България, тя живее в Лас Вегас, с фитнес инструктора и културист Николай Димов. С тях живеела и дъщеря й - 26-годишната сега Джули - Жулиета, която е учила в университета в Лас Вегас.

Първият й съпруг починал нелепо, по нейните думи - линейката, превозваща го към болницата, не е успявала да си пробие път от некоректни шофьори.

С Николай се запознават доста след Марк Мейзер в интернет, където той я ухажвал. После се женят в Хаваи. Те нямат сключен брак у нас.

Пред Нова тв журналистът Патриция Кирилова обясни, че именно Анита е извадила Николай от Варна и го завела в Лас Вегас. Там той работел и като шофьор на луксозни лимузини.

Мейзер има най-големия силиконов бюст у нас, както се твърди, с 14 см по-голям от този на Памела Андерсън. Анита Желева, но по-известна с фамилията Мейзер, е наляла по 750 кубика, общо 1500, в бюста си. Твърди, че самият Майк Тайсън й е предлагал 10 000 долара за една нощ с нея, но тя не приела офертата и трудно се измъкнала от лапите на боксьора на едно плейбой парти.

След скандала с участието й на Мисис Свят Мейзер за кратко заминава за Коста Рика, където се опитва да завърти бизнес с бъгита. В България се занимава с недвижими имоти, неин е и блокът, в който живее в момента и където е срещнал края си Димов.

През 2012 г. съпругът й Николай Димов я обявява за издирване, след като следите й се губят за няколко седмици. В крайна сметка се обажда от Италия, като твърди, че е на Апенините, тъй като дъщеря й е застрашена от отвличане. За евентуален похитител Анита Мейзер посочва именно бизнес партньора си Киро Скалата, с когото работят заедно в Лас Вегас.

Най-много неясноти имаше именно около това как тя е успяла да получи титлата "Мисис България", както кой й я е дал.  "Аз съм носител на титлата Мисис България, коя е Анита Мейзер? Не я познавам не искам да оценявам нито красотата й, нито капацитета й, но тя не е Мисис България! От 2007 г. , когато спечелих Мисис България, не помня това име да е участвало в конкурса, а аз съм години наред не само носителка на короната, но и част от организацията!", коментира тогава Марияна Маринова, носителка на титлата Мисис България 2007.

Меги Савова, организатор на конкурси за красота, твърди, че не самата Мейзер е излъгала, като се е закичила с титлата "Мисис България", а са я излъгали тези, които са я изпратили в Мериленд.
Източник:вести.бг
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

2 коментара:

  1. на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

    ОтговорИзтриване
  2. I write from abroad

    And I think need : peace on Earth and good among people

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив