Помните ли виетнамското чудо от 80- те години, което лекуваше от настинка до главоболие?! То се считаше за вълшебен балсам за всяка болежка. 

То е в метална кутийка с големина на монета, а лъскавата му опаковка привличаше погледа на децата.
Да, обаче, знаете ли за какво точно се използва и какви са неговите съставки?! 

Балсамът, който е известен още като „Златна звезда“ прилича на гъст мехлем с много наситен ментолов аромат. Балсамът виетнамско чудо се използва като силно ароматерапевтично средство при настинки, главоболие, хрема, гадене или за облекчаване на неразположения. Мазилото има загряващо, облекчаващо болките и отпускащо действие. 

Съвсем малко от мехлема стимулира чувствителните нервни окончания, повишавайки кръвооросяването и тонуса, а това става чрез лековити масла, които се съдържат в мазилото.


Като ароматерапевтично средство виетнамското чудо се използва за възстановяне на нарушения емоционален баланс. Нанесете съвсем малко от балсама на слепоочията си и втрийте с масажиращи движения – само след минути ще усетите отпускащото му се действие. 

При главоболиесе препоръчва намазване на малко количество от балсама над веждите, а при настинка се прилага около синусите и отворите на носа. Използвайте виетнамското чудо при схващане като просто втриете от балсама на мястото, където усещаше болка. Внимание! Избягвайте контакт на балсама с очите и използвайте мехлема само и единствено външно!Ментоловото масло, мравчената киселина, етеричните масла от евкалипт, карамфил, мента, канела, вазелин, камфорово масло и други помощни средства образуват комплексния състав на балсама.

Ето защо, но ако натривате ежедневно с виетнамско чудо стриите по тялото си, само след броени седмици ще забележите, че няма и след от досадните несъвършенства по кожата!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив