РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
РЕКЛАМА

6 коментара:

  1. Аз къде съм бил.

    ОтговорИзтриване
  2. Да, да. Това е рекламна, разбирай - пропагандна снимка за чудесния живот при комунистите. Реалността, разбира се, беше съвсем друга. Витрините бяха полупразни, имаше 2 вида салам и дъъъълга-дълга опашка пред магазина.

    ОтговорИзтриване
  3. Я не ни правете на луди. В селото на баба ми, където ме пращаха през лятото, караха едни сланинести наденици веднаж в седмицата. Ами много вкусни ми се виждаха, защото следващите щяха да дойдат чак другия петък. Ако съм знаел, че в Лакатник има такива магазини, щях да ходя всяка седмица дотам. Не ви ли е срам да лъжете така нагло. И режим на тока нямало. И АЕЦ работел. Ами работел за износ и без отчисления във фонд за извеждане на реакторите от експлоатация, който почна да се създава през 1993 г. Та токът бил евтин. А тази възпитателката има страхотен език и бъка от интелигентност. Ама България затова е страна на неограничените възможности. Всякакви лъжи могат да се говорят и всякакви кретени могат да възпитават деца.

    ОтговорИзтриване
  4. ТОЗИ ДЕТО Е НАПИСАЛ ТОВА КЪДЕ Е ЖИВЯЛ? ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ НЕ В БЪЛГАРИЯ. МАГАЗИНИТЕ БИЛИ ПРАЗНИ. ТИ НЕЩО НЕ СИ НАРЕД С МОЗЪКА БРАТ.ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ОТИДЕШ НА ДОКТОР В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЕЗНАМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНЕШ. МОЖЕ БИ ДО ЛУДНИЦАТА.

    ОтговорИзтриване
  5. глупости. храните бяха вкусни имаше контрол и а си мръднал от качеството а те прибраха.разбира се че е имало и далавераджии но сега са само далавераджии. и няма добра хранатова е моето мнение

    ОтговорИзтриване
  6. Живял съм малко през комунизма ,но беше идеално всичко беше здравословно като се започне от лукчето чак до луканката ,и беше супер евтино щом майка ни ни с една заплата изплащаше жилище и гледаше 2 деца а тоя недоклатения гей Симеонов ще ми разправя врели не кипели единствено се чакаше за банани и портокали по коледа...много добре си беше работа за всички ,затворниците работеха а не лежаха ,нямаше деца по дискотеките и най-вече нямаше педераси,имаше и култура ,ходеше се на театър и на кино...спомням си че едноседмичният ми обяд в училище струваше 55 стотинки а сега една боза е 55 стотинки ,всеки имаше респект от полицията и военните имахме и армия ,а не като сега тумбаци в униформи,младите уважаваха възрастните и им помагаха а сега младежта бият старците да се покажат колко са силни ...мога да изброявам цял ден... добре си живеехме ,за съжаление това време няма да се върне..

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Архив